top of page

fre. 21. juni

|

Knut S. Bjerkes plass

Åpning av Knut S. Bjerkes plass 21. juni

Pådriver og ildsjel Knut Schjelderup Bjerke, kjent som Vitalitetsenterets far, får plassen utenfor Vitalitetsenteret kalt opp etter seg.

Åpning av Knut S. Bjerkes plass 21. juni
Åpning av Knut S. Bjerkes plass 21. juni

Tid og sted

21. juni 2024, 16:00 – 17:00

Knut S. Bjerkes plass, Thormøhlens Gate 27-35, 5006 Bergen

Om arrangementet

Pådriver og ildsjel Knut Schjelderup Bjerke, kjent som Vitalitetsenterets far, får plassen utenfor Vitalitetsenteret kalt opp etter seg. Byråd Christine Kahrs avduker navneskiltet 21. juni kl. 16.00.

Knut Schjelderup Bjerke (1936-2017)  hadde et stort engasjement for lokalsamfunnet på Møhlenpris, der han har satt dype spor etter seg.

Nøkkelperson

Han var opptatt  av at alle skulle ha like muligheter til aktivitet og fellesskap og var  en nøkkelperson i etableringen av Vitalitetsenteret, som han sto på i over 20 år for å få realisert.

Vitalitetsenteret sto ferdig i 2003. Senteret skulle vitalisere bydelen, og har  vært en positiv kraft for idretts- og kulturlivet og for Møhlenpris skole.

Engasjement som fanget bredt

Bjerke drev med klatresport, og sammen med SK Djerv  var han med på å bygge en klatrevegg i Vitalitetsenteret. Han bidro til etableringen av en frivillighetssentral i senteret, og var styreleder i Nygårdsparkens Venner.

Dele dette arrangementet

  • alt.text.label.Facebook
bottom of page